TideStream - Verrassende Reclame en Websites
Share |

Zoekmachine optimalisatie SEO

Veel van de door TideStream gebouwde sites hebben een hoge ranking bij zoekmachines als Google, MSN Search en Yahoo . Het is het resultaat van een consequente SEO (Search Engine Optimalisation) en aandacht voor details.
Enkele feiten: 96% van de websites is niet optimaal vindbaar. 81% Van de internet surfers gebruikt zoekmachines. 59% Van de potentiële kopers oriënteert zich op internet.
Online vindbaarheid is het beste marketing instrument om extra bezoekers te trekken. U bereikt de internetgebruikers die tot uw doelgroep behoren. TideStream kan uw vindbaarheid zowel nationaal als internationaal optimaliseren, de vindbaarheid van websites kan vaak met 10 tot 50% worden verhoogd!

Om vindbaar te zijn en te blijven, is het noodzakelijk om de vindbaarheid continu te controleren en te optimaliseren. Dit gebeurt als volgt:

1. Bepaling effectieve zoekwoorden
2. Optimalisatie website
3. Aanmelding bij zoekmachines, directories en portals
4. Statistieken aantallen bezoekers en positie in zoekresultaten
5. Onderhoud van de website
6. Rapportage resultaten

Een hoge ranking is het resultaat van vakkennis en consequente aandacht voor de details die het verschil tussen succes en falen zijn.
Denk aan zaken zoals: Keywords, Keywords dichtheid, Title tags, Meta tags, Body, Footer, Menu, Interne links, Externe links.
Omdat er geen verborgen trucs worden toegepast, garanderen wij u geen ranking resultaten. Zo werkt het namelijk niet.
De basis van onze principes staan in de richtlijnen die Google voor webmasters heeft gepubliceerd.

Belt u ons gerust voor een vrijblijvend zoekmachine optimalisatie advies. Telefoon: 0546 455 199

Reactie formulier

Zoekmachine SEO TideStream