TideStream - Verrassende Reclame en Websites
Share |

Webredactie

U kent ongetwijfeld websites waarbij men zich heeft uitgeleefd met lange teksten, veel scroll op de pagina's, verschillende lettertypes, lettergroottes en veel kleuren?  Ergert u zich ook wel eens aan spelfouten die u op websites aantreft of aan een herhaling van zoektermen? Een eerste indruk maakt u maar 1 keer. Het schrijven van webteksten is een vak apart.

Een websurfer leest nauwelijks, teksten worden gescant.

TideStream heeft een webredactie die daarop inspeelt met krachtige en inspirerende teksten. Niet te moeilijk, zonder al te veel vaktermen en gericht op uw doelstellingen en doelgroep. De zoekmachine bepaalt of u bezoekers krijgt. De meeste internetgebruikers zoeken informatie via zoekmachines. U wilt dus een zo hoog mogelijke zoekmachine ranking. De content van uw website speelt daarbij een belangrijke rol. Onze webredacteuren gaan daar effectief mee om. Zij kennen de spelregels die horen bij het zoekmachinevriendelijk schrijven van webteksten, maar zorgen er wel voor dat de content prettig leesbaar en commercieel aantrekkelijk blijft.

TideStream zet bij de realisatie van de website de expertise van haar webredactie in. Deze schrijft in nauw overleg met u content. Dan weet u in elk geval zeker dat de basis staat. Maar helemaal af is een website nooit. Om de aandacht van de bezoeker vast te houden en een hoge positie binnen zoekmachines te bereiken, zult u uw website regelmatig moeten 'verversen'. Daarbij kunt u denken aan nieuwsberichten of nieuwe artikelen. Ook daarvoor kunt u de webredactie van TideStream inroepen.
Interesse? Neem dan contact met TideStream op: 0546 455 199

Reactie formulier

Durmazon website TideStream


Websites TideStream

Websites TideStream

Websites TideStream

Websites TideStream

Webshops TideStream