TideStream - Verrassende Reclame en Websites
Share |

Training & Coaching websites

Bij TideStream werken specialisten met passie voor internet. TideStream adviseert u bij internetactiviteiten. Daarnaast hebben wij trainingen ontwikkeld, waarmee u onze adviezen zelf kunt omzetten in een succesvol communicatie beleid. Hieronder een aantal voorbeelden:

• Het succesvol beheren van een website middels CMS, een content managementsysteem
• Het samenstellen en verzenden van effectieve nieuwsbrieven
• De analyse van website statistieken, SEO


Internet trainingen op maat: de organisatie mist kennis op een internet gebied? Wij helpen u het kennisniveau te verhogen. Objectief en onafhankelijk oordeel.  Wilt u een objectief en onafhankelijk oordeel over de kwaliteit en effectiviteit van uw online        activiteiten? Dan hebt u bij ons diverse mogelijkheden.
De Internet scan: met onze internet scan geven wij inzicht in: de branche, de concurrentie en de stand van zaken. Zo leert u in korte tijd wat voor uw bedrijf andachtspunten en mogelijkheden op het gebied van internet zijn.
Website evaluatie: wij nemen uw website onder de loep en beoordelen deze op aspecten als desig, techniek, afbeeldingen, content, zoekmachinevriendelijkheid en gerichtheid op doelstellingen en doelgroep.
Sparringpartner Soms heeft u meer aan een sparringpartner dan aan een advies. Onze specialisten hebben een marketing- of bedrijfskundige achtergrond en weten waarover u praat. Met hen kunt u de mogelijkheden en toepassingen van internet binnen uw bedrijf bespreken.

Internet is immers meer dan een website en biedt mogelijkheden op gebieden zoals: communicatie, aftersales en klanttevredenheid. Interesse? Wij nodigen u uit contact met TideStream op te nemen, 0546 455 199.

Reactie formulier

Microform website TideStream


Websites TideStream

Websites TideStream

Websites TideStream

Websites TideStream

Websites TideStream