TideStream - Verrassende Reclame en Websites
Share |

Web hosting en domeinregistratie

TideStream is een bedrijf dat website hosting en speciale e-commerce hosting met een hoogwaardige kwaliteit goedkoop aanbiedt.
Persoonlijk contact met de klant vindt TideStream belangrijk, zodat alle wensen regelmatig en tijdig worden uitgevoerd en onderhouden. Het gaat immers om úw website, een belangrijk medium om te communiceren met uw klanten.Naast de hosting verzorgen wij domeinnaam registratie en het op afstand installeren van uw mail.

De bereikbaarheid van onze service is 24 uur per dag, 7 dagen per week, gegarandeerd. Wij zijn zowel telefonisch als via de e-mail te bereiken.
Onze hostingpakketen zijn standaard van alle gemakken voorzien. Denk bijvoorbeeld aan: virusscanners, anti-spam software, MSQL databases en een duidelijk controlepaneel waarmee de website op simpele wijze naar wens is aan te passen.
Verder kunnen wij bij alle pakketten PHP-applicaties installeren, e-mailadressen aanmaken en via FTP toegang naar uw website bestanden uploaden.

Mocht er ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch iets mislopen, dan is er altijd nog de dagelijkse back-up die tot uw beschikking staat.

Interesse bel ons dan op nummer 0546 455 199 

Reactie formulier

SSM Europe website TideStream


Hosting en Registratie

Websites TideStream

Websites TideStream

Websites TideStream

Websites TideStream

Websites TideStream